Introductie
Kranenburg InternEt Services richt zich met haar diensten uitsluitend op de horecabedrijfstak. Wij doen dat onder het motto 'uw partner op Internet'. Daarbij gaan wij er van uit dat u het presenteren van uw bedrijf op Internet, en de communicatie met (potentiële) gasten via het medium, graag aan een betrouwbare partner overlaat, die enerzijds terdege thuis is in het horecavak en anderzijds alles van Internet en communicatie weet. Wij voldoen aan die voorwaarden en willen graag die partner zijn.

Wat kan KIES voor u betekenen: Wij kunnen u adviseren bij alle vragen die u nu en in de toekomst op het gebied van Internet hebt. Wij beschikken over alle kennis en middelen die nodig zijn om de presentatie van uw bedrijf op Internet te verzorgen.
Raadpleeg voor meer informatie onze pagina Diensten

 
Pionier
De markt wordt overspoeld door bedrijfjes die Internetpresentaties verzorgen. Wij zijn niet zomaar één van die bedrijfjes. Wij behoren tot de pioniers, zeker op horecagebied. Ooit, in de beginfase van Internet, startte Bert Kranenburg als horecavakjournalist zijn 'Kranenburgs Horeca Homepage'.
Kranenburgs Horeca Homepage
Vele horeca-internetters vonden via deze site hun weg op Internet. Het Horeca Gastenboek, de Horeca Helpdesk en het Horeca Discussiepodium vormden belangrijke ontmoetingspunten op het nieuwe medium.
Sindsdien is de onderneming Kranenburg InternEt Services uitgegroeid tot één van de belangrijkste horeca- dienstverleners op Internet.

Terug naar de startpagina